creatine ethyl ester

Creatine kopen

Via het internet kun je gemakkelijk creatine kopen. Deze shops hebben de meeste vormen, merken en soorten creatine:

Creatine kopen bij Bodystore

Wat is creatine ethyl ester

Creatine monohydraat gekoppeld met een ester wordt creatine ethyl ester genoemd. Inname van creatine monohydraat heeft een positieve werking op de conditie, spieropbouw en spiersterkte. Creatine monohydraat wordt echte maar matig door het lichaam geabsorbeerd en moet dus om effectief te zijn in relatief grote hoeveelheden worden ingenomen. Door toevoeging van een ester wordt de opname van creatine aanzienlijk verbeterd. Creatine ethyl ester kenmerkt zich dus als een creatine vorm die bijzonder goed wordt opgenomen en daardoor in relatief lage doseringen genomen kan worden.

Het voordeel van creatine ethyl ester

In tegenstelling tot normaal creatine monohydraat, zijn er geen rapporten geweest die bijwerkingen van het gebruiken van creatine ethy ester tonen. Het grote voordeel van creatine ethyl ester is dan ook de veel kleinere kans op bijwerkingen. Het uitblijven van de bijwerkingen laat zich verklaren doordat creatine ethyl ester in veel lagere doseringen ingenomen kan worden doordat de absorptie veel beter is.

Het nadeel van creatine ethyl ester

Het nadeel van creatine ethyl ester is de prijs. Het proces om van creatine monohydraat een creatine ethyl ester te maken is duur. Zelfs als we kijken naar de uiteindelijke prijs per opgenomen hoeveelheid creatine is creatine ethyl ester duurder dan gewone creatine. Het gebruik van creatine ethyl ester is dan ook met name interessant voor diegene die last hebben van de bijwerkingen die het innemen van creatine kan hebben.

Creatine ethyl ester

Voordeel van creatine ethyl ester; door een betere absorptie dan creatine monohydraat is de kans op bijwerkingen aanzienlijk kleiner.

disclaimer | privacy | © 2020 | creatinegids.nl | sitemap