Creatine info

Creatine kopen

Via het internet kun je gemakkelijk creatine kopen. Deze shops hebben de meeste vormen, merken en soorten creatine:

Creatine kopen bij Bodystore

Creatine

Creatine is een samenstelling die kan in onze organismen worden gemaakt of als dieetsupplement worden genomen. De chemische naam voor creatine is methyl guanidine-acetic zuur. Creatine is samengesteld uit drie aminozuren te weten; Arginine, Glycine en Methionine. Onze lever heeft de capaciteit om deze drie aminozuren te combineren en zodoende creatine te maken. Een andere manier dat ons lichaam aan creatine komt is via ons eten

Hoeveel Creatine hebben wij in ons lichaam?

De hoeveelheid creatine in ons lichaam varieert en is afhankelijk van de hoeveelheid spiermassa en het gewicht dat wij hebben. Gemiddeld zal een persoon van 80 kilo ongeveer 120 gram creatine in hun lichaam hebben opgeslagen.

Waar wordt de Creatine opgeslagen in ons lichaam?

Men gelooft dat worden 95 tot 98% van de creatine in ons lichaam opgeslagen wordt in onze spieren. De resterende 2 tot 5% wordt opgeslagen in verschillende andere delen van het lichaam onder andere onze hersenen, het hart en de testikels.

Wat doet creatine?

Is 120 gram creatine genoeg

Wat is genoeg?, het hele idee achter creatine suppletie is dat gedurende een training heel wat creatine wordt verbruikt. Creatine inname voor meer energie, omdat de ATP energiecyclus voor een langere tijd door kan gaan. De gemiddelde mens heeft tussen 3,5 en 4 gram creatine per kilogram spier. Zodra de creatine in uw spier is uitput moet de spieren rusten voordat ze opnieuw arbeid kunnen verrichten. Studies hebben aangetoond dat de menselijke spier tot 5 gram creatine per kilogram kan opslaan. Door creatine inname kunt u uw het creatine niveau van 3,5 verhogen tot 5 gram en zo van de voordelen van een hoger creatine niveau genieten.

Wat gebeurt met creatine die niet door het lichaam wordt gebruikt?

Overmatige hoeveelheden creatine worden door ons lichaam omgezet het afvalproduct creatinine en door het lichaam uit gescheiden.

Creatine informatie

Creatine gebruik; effect creatine supplementen, creatine info en bijwerkingen van creatine.

disclaimer | privacy | © 2020 | creatinegids.nl | sitemap