creatine innemen

Creatine kopen

Via het internet kun je gemakkelijk creatine kopen. Deze shops hebben de meeste vormen, merken en soorten creatine:

Creatine kopen bij Bodystore

Verschillende manieren om creatine in te nemen

Op deze pagina zullen we het hebben over welke vormen van creatine er zijn en of er één leveringswijze van creatine het voordeligste is.

Welke vormen van creatinesupplementen zijn er?

Creatine is er in poedervorm, vloeistof , pil, of gom.

Poedervorm

Creatine poeder is veruit de populairste vorm van creatine supplement. U mengt het creatine poeder in wat sap en drinkt het op. Alhoewel dit de populairste vorm van inname is en ook de goedkooste vorm van creatinesuppletie kent het ook nadelen:

Ondanks bovengenoemde nadelen blijft creatinepoeder de populairste vorm voor supplementen. Het feit dat creatinepoeder gemakkelijk is om te maken en vrij goedkoop is zal hier zeker mee te maken. Ook het gat om “value-for-money” denken wij ook dat creatinepoeder het beste is. Bovendien geldt dat de meeste onderzoeken gebaseerd zijn op creatinepoeder en van deze vorm het meeste bekend is.

Vloeistof

U kunt creatine ook in de vorm van een vloeistof nemen. In theorie zijn er vele voordelen aan vloeibare creatine boven creatinepoeder. Het is een efficiënter leveringsmechanisme zodat meer creatine wordt geabsorbeerd. Dit betekent dat er van creatine in vloeibare vorm meer hoeft te worden ingenomen voor gelijk blijvende resultaten.

Het belangrijkste nadeel van creatine in vloeistof vorm is dat het zeer moeilijk te maken is. Als de creatine enkel in een vloeistof wordt gemengd begint het vormen van het afvalproduct (creatinine) na ongeveer 20 minuten. Om vloeibare creatine efficiënt te maken moet de creatine worden gestabiliseerd. Gestabiliseerde creatine zal niet in een afvalproduct opsplitsen maar als creatinemonohydraat opgenomen worden.

Creatine pillen

Creatine pillen werken op de zelfde manier zoals creatine poeder. Zij zijn gemakkelijker te nemen omdat je niets hoeft te mengen. Een belangrijk nadeel aan creatine pillen vinden wij de moeilijkheid van doseren.

Gom

Het idee achter de creatinegom is dat zodra u de gom kauwt de creatine wordt vrijgegeven. Het feit dat het in uw mond wordt geabsorbeerd zou voor betere absorptiepercentages zorgen.

De beste vorm van creatine?

Er is geen gemakkelijk antwoord op deze vraag? Als de prijs belangrijk is zouden wij voor creatine poeder gaan. Als het gebruiksgemak en de maximumabsorptie het belangrijkst zijn kunt u de vloeistof vorm proberen. Welke vorm u ook kiest zorg ervoor dat u zuiver creatinemonohydraat krijgt.

Hoe en wanneer creatine innemen?

Je kunt creatine innemen op verschillende manieren. Creatine in poedervorm, pillen, Vloeibaar of gom.

disclaimer | privacy | © 2020 | creatinegids.nl | sitemap